Kaikki mitä jäljelle jää. Oikeusantropologin elämä kuoleman parissa

Kirjailija: Sue Black Lukija: Satu Paavola Kääntäjä: Anna Kangasmaa

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Tieto
True crime
Psykologia
Luonto
Tiede

"Täydellisen vangitseva." - The Guardian Kuolleiden jäänteitä tutkiva oikeusantropologi Sue Black kertoo palkituissa muistelmissaan kuoleman monista kasvoista sekä pitkän uransa kiinnostavimmista tapauksista. Sue Black on tekemisissä kuoleman kanssa päivittäin. Anatomian ja oikeusantropologian professorina hän tutkii ihmisten maallisia jäännöksiä laboratoriossa ja hautausmailla, henkirikosten tapahtumapaikoilla sekä luonnonkatastrofien ja sotien näyttämöillä. Muistelmateoksessaan Kaikki mitä jäljelle jää Black paljastaa lukijalle kuoleman moninaiset kasvot. Lisäksi hän kertoo uransa kiinnostavimmista tapauksista ja valottaa, miten oikeusantropologian kehitys on mahdollistanut aiemmin selvittämättä jääneiden rikosten ratkaisemisen. Sue Black kirjoittaa aiheestaan pelottomasti, myötätuntoisesti ja hauskasti ja saa lukijan näkemään elämän vääjäämättömän päätepisteen uudessa valossa. Brittiläinen professori Sue Black (s. 1961) on maailman johtavia oikeusantropologeja. Hän on osallistunut kotimaassaan lukuisten korkean profiilin rikostapausten selvittämiseen ja toimi Kosovon sotarikostutkinnan johtavana oikeusantropologina.

Mistä äänikirjan Kaikki mitä jäljelle jää. Oikeusantropologin elämä kuoleman parissa löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Kaikki mitä jäljelle jää. Oikeusantropologin elämä kuoleman parissa
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Kaikki mitä jäljelle jää. Oikeusantropologin elämä kuoleman parissa ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Kaikki mitä jäljelle jää. Oikeusantropologin elämä kuoleman parissa ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot